Energia avastuskeskuses tuleb õpilaste teadusfestival

22. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinnas Energia avastuskeskuses peetakse reedel ja laupäeval teadusfestivali, millega tähistatakse teadusagentuuri tänavuse õpilaste teadustööde riikliku konkursi lõppu ning esitletakse parimaid uurimistöid. Näha saab teadusteatrit ning toimuvad temaatilised töötoad. Õpilaspiletiga pääseb festivalile tasuta.

Festivalil astuvad üles Tartu observatoorium, Eesti tervishoiu muuseum, MTÜ Robootikud, Eesti loodusmuuseum, Tallinna loomaaed, Tartu ülikooli teaduskool, SA Innokas, TTÜ Mektory teaduskool, EMÜ „Elus Teadus”, Rakvere RG teadusteater „Tipp ja Pauk”, Tartu loodusmaja, huvikool MiniLabor, Rakett 69, Viimsi kooli huviring Taibud, teadusbuss Suur Vanker ja teadusteater Kolm Põrsakest.

Teadusagentuuri töötajad jagavad teavet, kuidas ja mida uurida ning kust juhendaja leida või stipendiumi taotleda. Katsetada saab enam kui saja interaktiivse teaduseksponaadiga ning avastada põnevaid programme teadusteatris või planetaariumis. 25. aprillil esinevad külastajatele Elina Born ja Stig Rästa.

Festivali täpse ajakava ja programmi leiab siit.

Õpilasgruppidel palutakse registreeruda telefonil 620 9020 või e-aadressil info@energiakeskus.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!