Gümnasiste oodatakse meediakursusele

30. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Korraldajad andsid teada, et veel on paar vaba kohta maikuus Tallinnas toimuvale tasuta meediakursusele, kuhu oodatakse gümnasiste üle Eesti. Kursuse põhjal loodav „toimetus” osaleb ka arvamusfestivalil ning parimad kursuslased saavad praktikale rahvusringhäälingusse.

Kursus pealkirjaga „Our media generation” tutvustab osalejatele raadio, tele ja uue meedia erinevusi ning seda, kuidas uued saated ja filmid eetrisse jõuavad.

Kahekeelse (eesti ja vene) kursuse tulemusena moodustatakse noorte uudistetoimetus, mis osaleb 14.–15. augustil Paides arvamusfestivalil. Parimad kursuslased saavad tööle ja praktikale Eesti rahvusringhäälingusse.

Kursusel osalemisega seotud transpordi-, toitlustus- ja majutuskulud kaetakse.

Koolitus toimub Tallinnas 2. maist kuni 2. juunini 2015

Koolituse taga on Tallinna ülikool, integratsiooni ja migratsiooni sihtasutus Meie Inimesed  ning haridus- ja teadusministeerium.

Lisainfot leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!