Polygoni teatrikooli avalikul eksam-etendusel esineb täna sadakond õpilast

29. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Täna, kolmapäeva, 29. aprilli õhtul kell 18 saab Rävala 8 asuvas amfiteatrisaalis näha tasuta avalikku eksam-etendust HYPE, millel kahetunnise kavaga mööduva õppeaasta repertuaarist astuvad üles teatrikooli õpilased.

„Polygonis tegutseb lisaks professionaalsele teatrile ka teatrikool, kus osalevad õpilased alates algklassidest kuni noorte stuudiolaste ja 30+ täiskasvanute rühmani. Eksam-etendus HYPE ongi teatrikooli traditsiooniline kevadine lõpueksam, mis võtab kokku teatrikooli kasvandike selleaastase koolitee. Ootame kõiki huvilisi kaasa elama!’’ sõnas Polygon Teatri tegevjuht Kristel Treier.

Polygoni teatrikool tegutseb alates 2009. aastast huvikoolina Tallinnas ja 2014. aasta sügisest ka Tartus. Teatrikoolis õpib sel hooajal ligi 200 õpilast. Teatrikoolis õpetavad Aita Vaher, Tamur Tohver, Karin Rask, Harriet Toompere, Inga Lunge, Tanel Jonas, Priit Strandberg, Maarja Jakobson, Tanel Tomson, Siim Tõniste, Jane Lauter. Teatrikooli koostööpartnerid on Tallinna ühisgümnaasium, Kadrioru saksa gümnaasium, Hugo Treffneri gümnaasium, Tarsi kooliteatrite vabariiklik suvekool jpt.

Polygoni Teatrikool on rahvusvahelise Euroopa teatrikõrgkoolide ja -uurijate täiendõppe International Platform for Performer Training liige.

Lisainfot Polygoni teatrikooli ja eksam-etenduse HYPE kohta leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!