Salme Reegi preemia pälvis Leino Rei

1. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

27. märtsil, rahvusvahelisel teatripäeval andis Eesti teatriliit Estonias üle Eesti teatri aastaauhinnad 2014. aasta eest.

Salme Reegi nimelise lastelavastuse preemia sai Leino Rei (pildil) tundliku lavastajatöö eest tajudega mängivas lavastuses „Siil udus” Tartu Uues Teatris.

Salme Reegi auhind antakse kunstiliselt silmapaistva ja lastepärase töö eest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!