Tartu loodusmajas kõneldakse viust

6. apr. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tartu loodusmajas kõneleb ornitoloog Ülo Väli kolmapäeval, 8. aprillil kell 18 viust, kes on valitud 2015. aasta linnuks. Kuulama pääseb tasuta.

Aasta lindudele pühendatud loodusõhtul räägitakse sellest, kuidas viusid looduses ära tunda, milline on nende elukorraldus ning olukord Eestis. Juttu tuleb ka sellest, mida viuaasta endaga kaasa toob ning kuidas meil kõigil on võimalik aasta linnu projektis osaleda.

Eesti Ornitoloogiaühing valib aasta lindu alates 1995. aastast. Selle eesmärgiks on tutvustada avalikkusele üht linnuliiki või liigirühma ning kaasata loodusehuvilisi lindude uurimisse ja kaitsesse. Rohkem infot viude ja viuaasta tegemiste kohta leiab aadressil www.eoy.ee/viu.

Loodusõhtu on osalejatele tasuta. Toetab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!