Tööstushariduskeskus kutsub avatud uste päevadele

13. apr. 2015 - Tööstushariduskeskus kutsub avatud uste päevadele kommenteerimine on välja lülitatud

Tallinna tööstushariduskeskus ootab 22. ja 23. aprillil kella 11–16 külla kõiki, kes huvituvad juuksuri, mehhatrooniku, rätsep-stilisti, sõiduautotehniku, sisekujundaja assistendi, automaalri või -plekksepa erialast.

Avatud uste päevadel saab tutvuda erialade, õppetöökodade ja laboritega, eriti peaksid päevad põnevust pakkuma neile, kes tunnevad huvi õmblemise, moe ja disaini vastu, teatas kooli esindaja.

Nimelt saab 22. aprillil kell 16 algaval moedemonstratsioonil näha konkursi „Kiirmoe ületarbimine versus loodustsäästev rätsepadisain” ehk „Maailm vajab Sind!” parimaid töid ning 23. aprillil kell 16 algaval moedemonstratsioonil „ Jätkusuutlik disain” THK enda rätsep-stilisti õpilaste ning Lätist, Leedust ja Soome sõpruskoolide õpilaste parimaid kollektsioone.

Tallinna tööstushariduskeskuses saab õppida saab nii eesti kui vene keeles. Põhikooli lõpetajad saavad kutsekeskhariduse 3 või 3,5 aastaga. Keskharidusega noortel on võimalik omandada eriala nii päevases, õhtuses kui ka kaugõppes 0,5 kuni 2 aastaga. Praktiline väljaõpe toimub Euroopa standarditele vastavates laboratooriumides ning õppetöökodades.

Lisainfot leiab veebilehelt www.tthk.ee.