Võru spordikeskuses peeti üleriigilist robotivõistlust

23. apr. 2015 Terje Kruusalu Võrumaa kutsehariduskeskuse õppetalituse juhataja - 1 Kommentaar

18. aprillil toimusid Võru spordikeskuses võistlused „Võru roboti tsõõr” ja „RoboMiku lahing”.

Osalejaid oli rekordarv – üle 430 võistleja. Võisteldi koguni 16 võistlusalal: LEGO linnaläbimine, Folkrace, LEGO Folkrace, LEGO sumo, labürint, LEGO joonejärgimine, joonejärgimine, FLL World Class Game, vabaklass, minisumo, 3 kg sumo, programmeerimisalad – LEGO Mindstormsi NXT animatsioon, Kodu GameLabi mäng, Scratchi animatsioon, Scratchi mäng.

Võistlusest võtsid osa robootikahuvilised üldharidus-, huvi- ja kutsekoolidest, lisaks võistkonnad Lätist ja Tallinna ning Tartu ülikooli robootikaklubidest ja maaülikoolist.

Ürituse korraldasid Võrumaa kutsehariduskeskus ja MTÜ Robootika. Robotivõistluse suurtoetajad olid HTM, hasartmängumaksu nõukogu, Võrumaa omavalitsuste liit, Barrus AS, Toftan AS, Rauameister AS, RoboMiku.

Parima robootikakooli karika sai Tallinna reaalkooli meeskond, aasta üllataja oli Rakke gümnaasium.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Võru spordikeskuses peeti üleriigilist robotivõistlust”

  1. Katriina ütleb:

    Jah. Esimene koht, juhhuuu!

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!