Kuristiku kool peab laulu- ja tantsupidu

12. mai 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinnas Lasnamäel Kuristiku gümnaasiumi siseõuel peetakse kolmapäeval, 13. mail kell 17 Kuristiku laulu- ja tantsupidu „Suured ja väikesed teod”.

28. korda toimuva laulu- ja tantsupeo kavas on ligi 30 etteastet Kuristiku, Läänemere ja Laagna gümnaasiumi ning Merekalda kooli noortelt. Esitamisele tuleb nii klassikat kui ka uusi hitte. Oma rühmadega astuvad üles Kuristiku kooli ringide juhendajad Kalev Järvela, Sirje Vasmann-Perend, Andres-Aare Tooming ja teised. Peo ajal on üleval ka õpilastööde näitus, peetakse koolivormi laata ning avatud on kohvik.

Kuristiku kooli laulu- ja tantsupidude traditsioon sai alguse 1988. aastal toonase algklassiõpetaja Ivi Talimäe eestvedamisel. Juba esimesel peol astusid üles nii lauljad, tantsijad kui ka võimlejad.

Peagi hakati pidudele kutsuma ka esinejaid ja külalisi teistest Lasnamäe koolidest ja lasteaedadest. Publiku hulgast ei puudunud ka kunagised Kuristiku küla elanikud, kes nimetasid pidu isegi Lasnamäe laulu- ja tantsupeoks, seisab kooli teates.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!