Loodusmuuseumid ootavad õpetajaid tasuta koolitusele

12. mai 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti loodusmuuseum ning Tartu ülikooli loodusmuuseum ootavaid õpetajaid osalema tasuta õppeseminaril „Loodus hiirekliki kaugusel”, millel tutvustatakse uusi loodusteaduslikke andmebaase ning vastvalminud nutitelefonidele ja tahvelarvutitele suunatud rakendust.

Uue mobiilirakenduse abil on võimalik salvestada linnulaule ja loomade häälitsusi, vormistada need loodusvaatluseks ning saata TÜ loodusmuuseumi hallatavasse andmebaasi, mille virtuaalne töölaud võimaldab kooliklassidel luua oma vaatlusprojekti ning nutiseadme abil sinna helivaatlusi koguda. Hiljem saab vaatlustulemusi koos õpilastega analüüsida ning õpilastele iseseisvaid ülesandeid anda. Mobiilirakendust ning andmebaasi töölauda saavad õpilased kasutada ka näiteks uurimistöö tegemisel.

Õppeseminarid toimuvad viies Eesti paigas viiel kuupäeval:

  • 24. augustil Otepääl Karupesa hotellis
  • 25. augustil Pärnumaa keskkonnahariduskeskuses
  • 27. augustil Jõhvi kontserdimajas
  • 28. augustil Keila koolis
  • 5. septembril Nelijärve puhkekeskuses

Registreeruda ja lisainfot saab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!