Potsataja ja Gena isa käis Eesti lastega kohtumas

13. mai 2015 - Kommenteeri artiklit

Kirjandusfestivali Prima Vista raames käis möödunud nädalavahetusel Tallinna keskraamatukogus siinsete lastega kohtumas legendaarne vene lastekirjanik, Potsataja, Gena ja Kübaramoori isa Eduard Uspenski.

Tema loomingust on Eestis tuntud ka Onu Teodori, kass Madrussoni ja koer Muri lood. Kirjanikuga ajasid juttu Tähekese peatoimetaja Ilona Martson ning Eesti luuletaja ja lastekirjanduse tõlkija Igor Kotjuh.

Raamatukogu esindajate sõnul oli huvi väga suur ning kirjanikuga kohtuma saabus sadakond inimest, nende seas hulk lapsi, kellest paljud tulid kohale kogu pere – vanemate ja vanavanematega –, kes Uspenski raamatute najal kasvanud.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!