Pühapäeval on emadepäev

9. mai 2015 Tiina Vapper Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Sel nädalal tähistatakse peaaegu kõigis lasteaedades ja koolides üle Eesti emadepäeva. Lapsed on emadele ja vanaemadele mõeldes õppinud selgeks südamlikke laule ja luuletusi ning kindlasti rõõmustavad neid omatehtud kingitustega.

Tallinna Männimudila lasteaia emadepäeva peol 5. mail sai kuulda ka laste mõtteid emast.

Selle kohta, kuidas emaks saadakse, arvas Saara, et alguses on ka emad väikesed tüdrukud, aga kui nad hästi söövad ja joovad, kasvavadki lõpuks emaks. Otto pakkus välja, et see juhtub umbes 69-aastaselt, Nora aga kinnitas, et see vanus on hoopis 26. Kindlasti peab ema kõrval olema ka isa, armastus aga on see, kui silmadesse tulevad südamed.

Kõigi laste arvates on nende emad väga head ja tublid ning neil on kogu aeg palju tegemist. Emad teevad süüa, pesevad pesu, koristavad kodu ja muidugi hoolitsevad laste eest. Isad seda kõike nii hästi ei oska. Kui ema koristab, loeb Gerdi isa lehte, Markuse isa pikutab voodis, Maarja isa vaatab telekat, Karl Eriku ja Mia isad aga uurivad arvutist tähtsaid asju.

Ainult Otto isa on köögis ja praeb pannkooke. Pannkoogid ongi laste arvates kõige parem pühapäevatoit. Eriti emadepäeva hommikul. Rõõmsat emadepäeva kõigile!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!