Vabaõhu­muuseumis on pidu!

22. mai 2015 Eesti Vabaõhumuuseum - Kommenteeri artiklit

Homme, 23. mail toimub Eesti Vabaõhu­muuseumis selle suve suursündmus – avame uhke peoga kaks uut majapidamist – setu Vanatalo talu ja peipsivene vanausulise Petšonkini elamu.

Avamispäeval kõlab leelolaul, tantsitakse hoogsaid tantse, tutvuda saab setu ja peipsivene köögi ja käsitööga. Toimuvad meeliköitvad loengud setu ja vanausuliste kultuurist ning ekskursioonid uutesse hoonetesse. Avamispeo naelaks on folklooriansambel Suprjadki ja Zetod!

Ootame kõiki vägevast peost osa saama!

Lisainfo muuseumi veebilehel www.evm.ee


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!