Mainor valis aasta haridusjuhiks Virtsu kooli direktori

17. juuni 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor (EEK) valis 2015. aasta ettevõtlikuks ja inspireerivaks haridustöötajaks Virtsu kooli direktori Airi Aaviku (pildil), kes kannab ka põhikooli juhtides ettevõtjalikke väärtusi, inspireerib ja kaasab nii kolleege kui ka õpilasi.

„Airi Aavik jäi samuti silma kui Läänemaa koolides erinevate õppe-IT-lahenduste kasutuselevõtu väsimatu eestvedaja,” lisas Mainori turundusjuht Robert Lang Õpetajate Lehele valikut põhjendades.

„Võit tuli mulle suure üllatusena, kuid rõõm märkamisest on suur. Tore, kui see, mida ma oma töös oluliseks pean, läheb korda ka teistele. See annab kindlustunnet jätkata omal rajal ning näitab, et väärtused, mida meie koolis oluliseks peetakse, ongi 21. sajandi inimese jaoks elementaarsed. Tahan tänada kogu Virtsu kooli tiimi, et nad minu ideedega kaasa tulevad, neid ise genereerivad ja oma õpilastele edasi püüavad anda. Suur tänu inimestele, kes meie väikese kooli püüdlusi on märganud. Auhind on kogu kooliperele, mitte ainult minule,” sõnas Aavik.

Kool on haridusjuhi tiitlit andnud välja alates 2006. aastast. Mullu pälvis preemia Paide gümnaasiumi õpetaja Elbe Metsatalu. Tunnustuse eesmärk on pöörata rohkem tähelepanu hariduselu juhtimisele ning arendamisele Eesti erinevates piirkondades.

Laureaadi valis välja laiapõhjaline komisjon, kuhu kuulus kooli, haridsministeeriumi, õpilaskondade ja üliõpilaskondade liidu ning arenduskeskuste ja Õpetajate Lehe esindaja. Tiitlile esitati 18 kandidaati kaheksast maakonnast. Võitja kuulutati välja kooli lõpuaktusel 13. juunil Estonia kontserdisaalis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!