Õpetajate Lehe uus peatoimetaja on Heiki Raudla

3. juuni 2015 - Kommenteeri artiklit

Sihtasutusse Kultuurileht kogunenud komisjon valis kolmapäeval, 3. juunil ajalehe Õpetajate Leht uueks peatoimetajaks Heiki Raudla, kes asub tööle 17. augustist.

Heiki Raudla on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjanduse eriala 2005. aastal ja töötanud aastaid ajalehe Maaleht toimetajana.

Komisjoni kuulusid Urmas Klaas (SA Kultuurileht nõukogu esindaja), Sirje Pärismaa (Õpetajate Lehe toimetuse esindaja), Mati Heidmets (toimetuse kolleegiumi esindaja), Margit Timakov (toimetuse kolleegiumi esindaja), Janar Holm (haridus-ja teadusministeeriumi esindaja), Ene Ritso (alushariduse valdkonna esindaja), Tarmo Loodus (kutsehariduse valdkonna esindaja) ning Toomas Väljataga (SA Kultuurileht juhataja)

Eelnevate arutelude tulemusena pidas komisjon vajalikuks kohtuda enne hääletamist nelja kandidaadiga. Kokku kandideeris Õpetajate Lehe peatoimetajaks seitse inimest.

Raudla valiti pärast vestlusi toimunud salajase hääletuse põhjal.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!