Õpetajate Leht suveperioodil

18. juuni 2015 - Kommenteeri artiklit

Suvel avaldame uudiseid ja töökuulutusi Õpetajate Lehe veebis.

Uudised ja artiklid palume saata e-aadressile mari@opleht.ee (5188499).

Töökuulutused palume saata e-aadressile marju@opleht.ee (55646671)

Järgmine Õpetajate Lehe paberleht ilmub 21. augustil.

Ilusat ja sooja suve ning päikeselist puhkust kõigile õpetajatele!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!