Tallinna loomaaias on nüüd ka seikluspark

29. juuni 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinna loomaaias saavad nii lapsed kui suured nüüd end proovile panna seikluspargis, mis avatakse ametlikult kolmapäeval, 1. juulil kell 13.

Seikluspark asub endise laste loomaaia alal Veskimetsas ning võimaldab ronida nii väikestel kui ka suurtel.

Ca 4–7-aastastele avatud kahel spetsiaalsete turvatraksidega kasutataval rajal saab harjutada nii tasakaalu, koordinatsiooni kui ka treenida füüsist. Kumbki rada koosneb kümnekonnast erinevast takistusest. Maapinnast ligikaudu meetri kõrgusel asuva raja eelis on see, et vanemad saavad rada läbiva lapsega kaasas käia ning vajadusel aidata. Laste konkurentsituks lemmikuks on seikluspargi töötajate sõnul seni osutunud pikad köislaskumised.

Koolilastele ja täiskasvanutele on avatud õpperada ja avastuste rada, mis asuvad märksa kõrgemal, puulatvades. Erinevalt tavalistest seiklusradadest leiab siin mõistatamist ja põnevaid fakte loomaaia asukate kohta.

Seiklusparki ja loomaaeda saab osta ühispileti, mis on avamispäeval poole soodsam. Pääsme saab osta ka eraldi, seikluspargi juurest.

Avapäeval kell 13 ja 15 algavad loomaaia seikluspargist giidiga ekskursioonid „Veskimetsa loodusimed”, toimuvad võistlusmängud, tehakse näomaalinguid ja loositakse auhindu.

Lisainfot leiab veebilehelt www.zooseikluspark.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!