Tartu kõrgema kunstikooli rektorina jätkab Vallo Nuust

15. juuni 2015 - Kommenteeri artiklit

Tartu kõrgema kunstikooli rektoriks valiti reedel Vallo (Valeri) Nuust, kes on lõpetanud Tartu ülikoolis ajakirjanduse eriala ning juhtinud sama kooli alates 2005. aastast. Alates 2013. aastast on Nuust lektor ka Tartu ülikoolis.

Rektori valis seitsmeliikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid kaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajat, kaks Tartu kõrgema kunstikooli nõunike kogu esindajat, üks kooli õppejõud ja üks üliõpilane ning MTÜ Eesti Kultuuri Koda esindaja.

Rektori uus ametiaeg algab 1. augustil ja kestab viis aastat.

Haridus- ja teadusministeerium kuulutas rektori konkursi välja aprilli lõpus. Kandidaate rektori ametikohale oli kolm.

Tartu kõrgem kunstikool on riigi rakenduskõrgkool, kus on võimalik omandada tekstiili, mööbli ja restaureerimise, nahadisaini ja restaureerimise, skulptuuri, fotograafia, meedia ja reklaamikunsti ning maali ja maalingute restaureerimise eriala.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!