Tartu südalinn täitus siniste õnnekassidega

5. juuni 2015 Sirje Pärismaa - Kommenteeri artiklit

Tuhatkond Tartu kooli- ja lasteaialast tuli 1. juuni hommikul laste­kaitsepäeva rongkäiku enda kujundatud siniste kassidega, mille tagaküljele oli igaüks kirjutanud, mis on õnn. Pärast rongkäiku asetati sinikassid raekoja kõrvale kassipessa, et ka linlased saaksid laste arvamusi lugeda.

Lastekaitsepäeva mo­to oli „Õues õppida on mõnus!”. Kesklinnas oli avatud sada õpituba, tegutseda sai teatri-, tervise-, liiklus-, muusika-, kunsti-, teadus-, toidukunsti-, lugemis-, seiklus-, loodus- ja paljudes teistes maailmades.

Lastekaitsepäeva korraldas noortekeskus Lille Maja koostöös paljude kultuuri- ja noorsooasutustega.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!