Eesti Üliõpilaskondade Liitu asus juhtima Jaanus Müür

3. juuli 2015 - Kommenteeri artiklit

1. juulist asus Eesti Üliõpilaskondade Liitu juhtima Tallinna tehnikaülikooli tudeng Jaanus Müür (pildil). Liidu aseesimehena asus ametisse Tallinna ülikooli tudeng Katrina Koppel. 

Müüri hinnangul on uue ametiaja oluline prioriteet hariduse kvaliteedi kindlustamine: „On oluline mõista, et kõrghariduse kvaliteedi tagamisel mängib olulist rolli koostöö ministeeriumi, ülikoolide ning loomulikult tudengkonna vahel,” ütles Müür. „Eesti kõrghariduse atraktiivsuse nii siseriiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil tagab tugev kvaliteet. Kõrgharidus loob konkurentsieelise tööturul, mille tõttu ei tohi kvaliteedi osas mingisuguseid mööndusi teha.”

Müür on varem olnud TTÜ üliõpilasesinduse juhatuse liige sotsiaal- ja spordivaldkonnas.

Katrina Koppel on tegev ka TLÜ üliõpilaskonna juhatuse liikmena haridusvaldkonnas.

EÜL on 1991. aastal asutatud üliõpilaste katusorganisatsioon, mis esindab Eesti tudengkonda.

EÜL-i peamine eesmärk on seista üliõpilaste hariduslike ning sotsiaalmajanduslike õiguste ja huvide eest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!