Jääaja Keskus ootab sünnipäevale

9. juuli 2015 - Kommenteeri artiklit

Saadjärve kaldal asuv populaarteaduslik Jääaja Keskus korraldab reedel, 10. juulil kella 11–19 keskuse kolmanda sünnipäeva puhul perepäeva eesti- ja venekeelsete ekskursioonide, sünnipäevatordi, kontserdi ja muude asjakohaste tegevustega.

Pidu algab kohalike võimlemisklubide esinemisega. Kohal on näomaalijad, vesirattad, batuudid, sukeldumisklubi Maremark ning Saadjärve jahtklubi purjejahid. Kogenud giidide käe all toimuvad parvesõidud Saadjärvel ning tasuta eesti- ja venekeelsed ekskursioonid kogu keskuses. Külastajatele pakutakse ilusa kitarrimuusika saatel sünnipäevatorti ning päeva lõpetab superstaar Liis Lemsalu kontsert Saadjärvel. Terve päeva jooksul on avatud kohvik.

„Jääaja Keskuse suurim eelis on see, et siin leiavad tegevust igas eas inimesed. Väga mitmetest peredest on saanud meie regulaarsed külastajad, sest laste kasvades muutuvad nende huvid ning meie juures avastavad nad igal aastal enda jaoks midagi uut. On ka selliseid vahvaid peresid, kes käivad lastega lihtsalt meie mängukoopas mängimas. Selleaastane sünnipäev toimubki just perepäeva võtmes – midagi igas vanuses külastajatele,” kõneles keskuse turundusjuht Sigrid Sepp.

2012. aasta turismiobjektiks ja aasta keskkonnateoks valitud Saadjärve kaldal paiknevas kolme erineva teemakorrusega Jääaja Keskuses on populaarteadus ühendatud meelelahutusega. Keskuses näeb elusuuruses mammutit ja teisi jääaja loomi, saab näha kuidas on arenenud loodus pärast jääaega, võib mõõta enda ökoloogilist jalajälge ja palju muud põnevat.

Keskuse pileti hind sünnipäeval on kolm eurot.

Lisainfot leiab veebilehel. www.jaaaeg.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!