Loodusmuuseumid ootavad tasuta seminarile

27. aug. 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti loodusmuuseum andis teada, et koostöös TÜ loodusmuuseumiga 5. septembril Nelijärve puhkekeskuses peetavale tasuta õppeseminarile „Loodus hiirekliki kaugusel” on vabanenud mõni koht.

Ühepäevasel seminaril tutvustatakse uusi loodusteaduslikke andmebaase ning vastvalminud nutitelefonidele ja tahvelarvutitele suunatud rakendust, mille abil saab salvestada linnulaule ja loomahääli, vormistada need loodusvaatluseks ning saata Tartu ülikooli andmebaasi.

Andmebaasi virtuaalne töölaud võimaldab kooliklassidel luua oma vaatlusprojekti ning nutiseadme abil sinna helivaatlusi koguda. Hiljem saab õpetaja vaatlustulemusi töölaua vahendusel koos õpilastega analüüsida ning õpilastele iseseisvaid ülesandeid anda. Mobiilirakendust ning andmebaasi töölauda saavad õpilased kasutada ka näiteks uurimistöö tegemisel.

Seminar kestab kella 10.45–17.

Ajakava ja registreerumisvõimaluse leiab loodusmuuseumi kodulehelt www.loodusmuuseum.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!