Tartu Tamme gümnaasium teeb 1. septembril uksed lahti

17. aug. 2015 - Kommenteeri artiklit

Esmaspäeval otsustasid haridus- ja teadusministeeriumi, Tartu linnavalitsuse, Riigi Kinnisvara AS-i ja koolide esindajad ühiskohtumisel, et Tartu Tamme gümnaasiumi koolimajas peetakse 1. septembril hoolimata ehitustööde venimisest maha kooliaasta avaaktus.

Seejärel jätkub koolimaja sisustamine ja möbleerimine, nii et septembri esimestel päevadel korraldatakse õpilastele kooli õppesuundadest tulenevaid valikkursusi ja praktikume väljaspool koolihoonet.

Tartu Tamme gümnaasiumi avaaktus algab 1. septembril rongkäiguga endise gümnaasiumihoone ja tänase Tartu Tamme kooli eest, kust minnakse üheskoos Nooruse tänaval asuva uue koolimaja juurde, et avada pidulikult vastse riigigümnaasiumi esimene õppeaasta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!