Valgas peetakse hariduskonverentsi

26. aug. 2015 - Kommenteeri artiklit

Kolmapäeval, 26. augustil kogunes ligi 400 hariduselust huvitunut viiendat korda Valga hariduskonverentsile „Haridus kui võimalus”, mille peaesineja on seekord Euroopa Komisjoni asepresident ja endine Eesti peaminister Siim Kallas, kes räägib ühiskonnas aktuaalsetel haridusteemadel.

„Konverentsile tullakse ka väljastpoolt Valgamaad,” ütles konverentsi korraldaja, Valga linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti juhataja Anneli Rants, kelle sõnul on Valga hariduskonverents saanud endale aastate jooksul kindla kuulajaskonna.

Lisaks Kallasele esinevad konverentsil Estonian Investment Corporation juhatuse esimees Ott Pärna, Gustav Adolfi gümnaasiumi direktor Hendrik Agur, Valga maavanem Margus Lepik ning linnapea Kalev Härk. Konverentsi modereerib Märt Treier.

Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja Pille Liblik arutleb koos Vanemuise teatri noorsootöö juhi ja endise õpetaja Mall Türki, nii Eestis kui ka Inglismaal õpetaja töötanud Mari-Kätrin Kinksi ning Valga gümnaasiumi arendusjuhi Pille Oleskiga teemal, kuidas kool peab olema huvitav ja õpilast motiveeriv.

Konverentsi toetavad kõik Valgamaa omavalitsused läbi Valgamaa Omavalitsuste Liidu.

Konverentsi kava leiab siit.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!