Austatud muusikaõpetajad ja huvijuhid!

18. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Meil on hea meel, et Eesti Kontsert jätkab koostöös koolidega, see tähendab teiega, armsad õpetajad, koolikontsertide traditsiooni. Eelmisel hooajal toimus 390 koolikontserti, sel hooajal pakume koolidele 33 eripalgelist kava (nende seas 21 uut) klassikast rahvamuusikani, džässist rokini. Selle hooaja märksõnad on palju uusi noori esinejaid ja rohkelt huvitavat klassikalist muusikat.

Kontserdid toimuvad tööpäeviti ja kestavad 45 minutit (üks koolitund). Tellimused palume saata telefoni või e-posti teel võimalusel kaks kuud  enne soovitud kontserti. Olenevalt esinejate arvust on kontsertide hinnad erinevad. Info selle kohta leiate iga programmi tutvustuse lõpust. Tasuda saab arve alusel ka ülekandega.

Tavaliselt anname kolm kontserti päevas. Seepärast palume korraldajatel oma piirkonna koolidega eelnevalt kokku leppida ja võimalusel teha tellimus kolmele kontserdile ühiselt, mis kiirendab oluliselt tellimuse täitmist. Palume leida ka kontaktisik, kes vastutab kontserdi kohapealse korraldamise ning muusikute vastuvõtu eest.

Koolikontsertide produtsent-toimetaja on Ülle Lehtmäe, kellega saab ühendust võtta telefonil 737 7546, 513 9427, 501 2926 või ylle.lehtmae@concert.ee. Lisainfo www.concert.ee/koolikontserdid.

Lisaks koolikontsertidele alustab Eesti Kontsert uue ammu­oodatud perekontsertide sarjaga „Aladini imelamp”. Saali on oodatud emad-isad koos lastega, et ühiselt muinasjutte ja muusikat kuulata. Laval on energiast pulbitsevad noorteorkestrid ja armastatud eesti näitlejad. Paari järgneva aastaga loodame aluse panna pühapäevalõunasele mõnusale ühise ajaveetmise traditsioonile, mis loob ruumi mõtetele, tekitab kuulamishuvi ja annab võimaluse lõputus muusika- ja muinasjutuilmas ringi uidata.

Eesti Kontsert

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!