Goethe instituut ootab konkursile õpilaste loodud mänge

28. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Goethe instituut Tallinnas kuulutas projekti „Mängukihk” käigus koostöös arhitektuurimuuseumiga välja võistluse, millele oodatakse kooliõpilaste valmistatud mänge. Võistlus lõpeb 8. oktoobril ja peaauhinnaks on digitaalse muusika õpituba, kus saab teadmisi sellest, kuidas teha telefoniga muusikat.

Konkursi eestvedaja Helena Kaasiku sõnul võib konkursile saadetava töö puhul olla tegu nii lauamängu kui ka sõnamängu, spordimängu või arvutimänguga.

Mängu võib olla loonud nii üksainus inimene kui see võib olla sündinud ka kogu klassi koostöös

Mängule tuleb paberile kirjutatuna või kuni viieminutilisse videosse räägituna lisada tutvustus ja reeglid.

Mänge võib saata e-postiga aadressile helena.kaasik@tallinn.goethe.org või postiga Goethe instituuti (Toom-Kuninga 11, 15048 Tallinn). Sinna võib mänge kohale viia ka isiklikult.

Parimad tööd saavad auhinna ning neid eksponeeritakse oktoobri teisel poolel Eesti arhitektuurimuuseumis avataval näitusel „no pain no game”. Näitusega seoses pakub instituut oktoobri lõpus neljaks nädalaks tööd sõbralikele ja suhtlemishimulistele tudengitele.

Rahvusvaheline suursündmus „Mängukihk” hõlmab endas lisaks mängude valmistamise võistlusele ja suurejoonelisele interaktiivsele näitusele, millega kaasneb seminar,  perepäev, noorteprogramm ja mängude öö, veel alaprojekte „Elav raamatukogu” ning osalusteatrietendusi „Saame linnas kokku”.

„Mängukihk” leiab aset Goethe instituudi koostöös Tallinna kultuurikatla, Eesti arhitektuurimuuseumi, Tallinna keskraamatukogu, Eesti luguteatri ja Tartu saksa kultuuri instituudiga.

Kõige kohta leiab lisainfot Goethe instituudi veebilehelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!