Jevgeni Ossinovski: õpetajate väärikas töötasu on investeering tulevikku

1. sept. 2015 Jevgeni Ossinovski Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees ning endine haridusminister - Kommenteeri artiklit

Pädevad ja pühendunud õpetajad on Eesti kooli suurim vara, just see, mis teeb meie haridussüsteemist ühe maailma parima. Kui me tahame, et meie lapsed saaksid hea hariduse, peame tagama õpetajatele motiveeriva palga.

Seetõttu on väga oluline koalitsioonilepingu uuendamise käigus äsja saavutatud kokkulepe, et hiljemalt aastaks 2018 tõstetakse õpetajate palk 120 protsendini keskmisest palgast.

Õpetajate täiendav palgatõus annab selge signaali, et riik väärtustab õpetajate tööd ning julgustab andekaid noori õpetajaks õppima minema.

Edukat uut kooliaastat kõigile õpetajatele ja õpilastele!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!