Kinomajas näeb priilt eesti filme

28. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinna kinomajas saab teisipäeval kell 18 vaadata peotäit värskeid eesti lühifilme, mis esilinastusid tänavu kevadel.

Näitamisele tuleb ligikaudu 1,5 tundi kestev lühifilmide antoloogia „Kontakt”, mis kätkeb endas viit eesti filmi noortelt režissööridelt: Martti Helde „Superbia”, Triin Ruumeti „Reeda sünnipäev”, Vallo Toomla „Metanoia”, Raigo Saariste „KuuKu kontakt” ja Maria Reinupi „Mann Tanzt”. Filmid linastuvad inglis- ja venekeelsete subtiitridega.

Von Krahli teatrile olid produktsioonis koostööpartneriteks Balti filmi- ja meediakool, Allfilm, Alasti Kino, Kinosaurus ja Lendfilm ning toetajateks Eesti Kultuurkapital ja Eesti Filmi Instituut.

Sissepääs eesti filmi teisipäevale on kõigile tasuta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!