Lastefond kuulutas välja videokonkursi koolilastele

14. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond kuulutas oma läheneva 15. sünnipäeva puhul välja heategevuse teemalise videokonkursi 1.–12. klassi õpilastele.

Võistluse eesmärgiks on panna lapsi mõtlema heategevusele, analüüsima teiste abistamise võimalusi ning arendada seeläbi nende empaatiavõimet.

Kuni 26. oktoobrini oodatakse konkursile kuni viie minuti pikkusi videoklippe teemal „Kolm viisi head teha”. Osaleda võib nii individuaalselt kui ka meeskonniti. Võistlustööd tuleb üles laadida Youtube’i või mõnda teise videokeskkonda ning saata videoklipi link aadressile lastefond@lastefond.ee. Kindlasti peaks e-kirjas ära märkima võistleja(te) nime(d), kool(id), klass(id), meiliaadress(id) ning juhendaja olemasolul ka tema nimi, amet ja kontaktandmed.

Konkursile saadetud töid hindab neljaliikmeline žürii ning parimad selgitatakse välja neljas vanusegrupis: 1.–3. klass; 4.–6. klass; 7.–9. klass ja 10.–12. klass. Eraldi hinnatakse üle 10-liikmelisi gruppe. Igas kategoorias auhinnatakse kolme parimat ning jagatakse välja eripreemiad. Auhindade seas on raamatuid, kinopileteid, teaduskeskuse külastusi ja muud.

Konkursi tulemused selguvad lastefondi sünnipäevanädalal novembri esimeses pooles.

Lisainfot leiab veebilehelt www.lastefond.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!