Miks tulla Tallinna Rahvaülikooli?

18. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinna Rahvaülikool on Eesti üks kogenumaid ja populaarsemaid koolitusasutusi, mis käib ajaga jõudsalt kaasas ning alustab septembrist oma 56. hooaega. Meil on 162 huvitavat kursust kaheteistkümnes valdkonnas, professionaalsed õpetajad, hea seltskond, pingevaba õhkkond, mis peletab igasuguse õpihirmu jne. Kursused toimuvad Tallinna kesklinnas kahes kohas: Estonia pst 5a ja Vene 6.

Tähtsad märgusõnad on sel sügisel liikumine, muusika ja tervis. Argentina tango, tantsu õpitoad, tantsuõhtud, idamaine ja Šoti tants – Vene 6 maja ongi tantsu ja liikumise päralt. Rahvatantsu seevastu saab harrastada Estonia pst majas. Selles stiilses saalis toimuvad ka 3D-kultuuri õhtud eesti kultuuri jälje jätnud või veel jätvate tegijatega. Samas hoones tegutseb teatrikeskus oma kursuste ja teatrikooliga, kokanduskursus laia valikuga kodusest söögist eksootikani ning toimuvad keele- , foto-, käsitöö-, aiandus-, arvuti-, kunsti- ja enamik tervisekursusi. Senisest rohkem pakume sel aastal kursusi vene keelt kõnelejatele, näiteks norra, rootsi ja soome keele kursust, samuti kokanduse, psühholoogia ja tervise teemasid.

Registreeri end sügiskursustele www.kultuur.ee. Liitu sündmusega meie Facebooki lehel. Tere tulemast Tallinna Rahvaülikooli!

Helena Tamm

Tallinna Rahvaülikooli koolitusjuht


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!