Muuseum nagu Disneyland

11. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Kogu pere teemapark Eesti Politseimuuseum alustab Rakveres oma kolmandat hooaega. Täienenud programmivalik ja põnevad atraktsioonid pakuvad osalejatele mitmekülgset elamust õpetlikus võtmes.

„Politseimuuseumi on naljatades kutsutud ka politsei Disneylandiks, sest me pole muuseum selle traditsioonilises tähenduses,” rääkis politseimuuseumi juht Andrus Eesmaa. „Meie jaoks on oluline, et osalejad saaksid kõike oma nahal järele proovida ja kogeda. Nii õpib kõige tõhusamalt.” Nii saab politseimuuseumis testida autos oma pidurdusreaktsiooni, proovida joodikuprille, katsetada valedetektorit, fotorobotit ja spiooniseadmeid, võtta sõrmejälgi, korraldada märuli, tutvuda konfiskeeritud relvadega, mõõta tänaval kiirust ning palju-palju muud.

Politsei Disneyland ei paku avastamisrõõmu ainult lastele, vaid ka huvilistele kõrge vanuseni välja. „Avastamist ning tegutsemist jagub meie maja kahel korrusel, kus on kümme eripalgelist näitusetuba, lisaks laste politseimuuseum pisematele ning siseõu ja välitegevused,” loetles Eesmaa.

Politseimuuseum korraldab ka sisukaid väljasõiduprogramme üle Eesti. „Pakume kahetunniseid interaktiivseid programme koolides, mis tutvustavad politseitööd, selle tausta ning muud ohtlikku-põnevat.”

Muuseum on sügistalvisel perioodil avatud teisipäevast laupäevani kella 10–16, gruppidele erikokkuleppel igal ajal.

Programmide tutvustused www.politseimuuseum.ee.

Täpsem info ja grupitellimused 522 9397, katri@svm.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!