Narva Muuseum kutsub külla

11. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Narva Muuseum kutsub kooligruppe öisele seiklusele Narva linnuses

Lisaks võimalusele tunda end tõelise keskaegse linnuse elanikuna tutvustame ka linna ja linna kindlustuste ajalugu. Võimalus on näha ainulaadseid Narva kindlustusi, kuhu kuuluvad Narva linnus, Ivangorodi kindlus ja Narva bastionid. Linnuse Põhjaõues valmistame üheskoos lõkketulel õhtusööki ning räägime ajaloolistest toitudest ning söömiskommetest. Õhtusöögile järgneb ekskursioon linnuses, kus tutvustame linnuse ajalugu ning jutustame Narva legende.

Kava

• Saabumine linnusesse (kl 18–19.30)

• Linnaekskursioon

• Õhtusöögi valmistamine ja õhtusöök Põhjaõues

• Ekskursioon linnuses

• Mäng „Aardejaht”

• Ööbimine

• Hommikusöök. Lahkumine (kell 7)

Hind

• Grupi suurus 20 + õpilast, hind ühele õpilasele 17 eurot

• Grupi suurus 10–19 õpilast, hind ühele õpilasele 23 eurot.

Kaks saatjat tasuta. Kui grupil on enam kui kaks saatjat, siis loetakse viimased grupi hulka ja neile kehtib grupi suurusele vastav hind. Kui grupp reisib rongiga, siis meie giid kohtub grupiga raudteejaamas, kust algab linnaekskursioon. Tellimine tel 359 9230, info@narvamuuseum.ee.

Paleeintriigid Narva Muuseumi Kunstigaleriis – hea valik gümnaasiumi­õpilastele

Ekskursiooni eesmärk on jutustada ühest kõige säravamast ja põnevamast ajastust Venemaa ajaloos – Katariina II valitsemisajast.

Palee keerulised intriigid, reeturlikud poliitilised sasipuntrad ning julge paleepööre – vaid piskud teated ajastust, millest jutustab teile Jekaterina Romanovna Daškova, XVIII sajandi sündmuste „tunnistaja” ning vene keisrinna Katariina II õuedaam ja sõbranna. Selle fantaastilise kohtumise ebatavalisus ja originaalsus seisneb võimaluses rännata ja osaleda selles imelises ajastus koos mängude ja tantsudega.

• Kestus 1,5 tundi.

• Grupi suurus 20 inimest (maksimum 25).

• Ekskursiooni hind on 200 eurot (grupi suurus enam kui 20 inimest – lisatasu 10 eurot inimese kohta).

Tellimine tel 359 9230, info@narvamuuseum.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!