Piip ja Tuut teater alustab viiendat hooaega kahe uuslavastusega

18. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Taani teatrimehe Søren Valente Oveseni „Ele­vant” jõuab autori enda lavastajakäe all lavale 30. septembril. Selles lavastuses võtavad Piip ja Tuut maskid eest ning publiku ette astuvad näitlejad Haide Männamäe ja Toomas Tross Naise ja Mehe rollis.

„Elevant” on 21. sajandil kirjutatud modernne muinasjutt. See on tragikoomiline lugu Mehest, kes usub, et ta on võimas võlur ja suudab lavale võluda elusuuruses elevandi, ning puudutav lugu Naisest, kes on suure võluri assistent ja armastab meest palavamalt kui midagi muud maailmas. Saatuse tahtel elavad nad täielikus vaesuses. Kõigest hoolimata töötab Mees iga päev ja Naine armastab iga päev. Lavastus on mõeldud täiskasvanutele ja koolinoortele.

19. septembril esietendub koguperetükk, kus mängivad Katrin Valkna, K. Eerik Valkna, Anett Demjanov ja Theodor Tabor. Sinikka ja Tiina Nopola „Risto Räppari” sarja esimese osa põhjal on dramatiseeringu teinud Kristiina Jalasto, Anett Demjanov ja Marek Demjanov. Lavastaja Marek Demjanov, kunstnik Kristel Maamägi, laulude autor Jarek Kasar.

„Risto Räppari lood” on raamatu­sarjana ilmunud ka eesti keeles, kuid teatrilavale jõuavad need esmakordselt. Lavastus „Räppar Risto, viimane hoiatus!” on hoogne ja muusikaline lugu sõprusest, rütmidest ja unistustest. Risto lemmiktegevus on trummeldamine. Pere asub elama uude koju, kus nad kohtuvad väga eriliste naabritega. Peagi ähvardab neid armsaks saanud uuest kodust väljakolimise oht. Ebamugav olukord laheneb aga peaaegu iseenesest, kui nad leiavad naabritega ühise huvi, tsirkuse. Lavastus on sobilik alates 5. eluaastast, vaadata võib seda ka kogu perega.

Piletid saadaval Piletilevis. Info ning mängukava www.piipjatuut.ee. Piip ja Tuut teatrisse on võimalik teha grupibroneeringuid. Etendusi saab tulla vaatama ka argipäeviti, nii õhtusel kui ka päevasel ajal. Lisainfo ning broneeringud aadressil katrin@piipjatuut.ee või telefonil 550 0552.

Piip ja Tuut teater

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!