Teadusnädal Reaali hariduskvartalis

7. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

7.–11. septembrini toimub Tallinna reaalkooli ja Tallinna Kesklinna põhikooli teadusnädal, millega innustatakse õppima ning õpetama reaal- ja loodusaineid.

Mõlemas koolis on avatud Eesti ning maailma reaal- ja loodusainete suurkujusid  tutvustavad stendid.

Reaalkooli gümnasistid tutvustavad 1.–4. klassi õpilastele teadust ja teadlaste elulugusid.

Reaalkooli IV korrusel saab tutvuda väljapanekuga „Sajandijagu reaal- ja loodusteaduslikke kooliraamatuid”.

Kooli kodulehel on alates teisipäevast võimalik tutvuda ajalooliste füüsika õppevahendite virtuaalnäitusega, mis tutvustav näiteks elektromeetrit, elektronkiirt, detektorvastuvõtjat ning raadiolainete saatjat ja vastuvõtjat.

Teadusnädala lõpetab reaal- ja loodushariduse rahvusvaheline konverents, mis toimub 11.–12. septembrini Tallinna reaalkoolis. Esimese päeva lõpetab reaalkooli karismaatilise ja pühendunud koolijuhi Gunnar Polma mälestusõhtu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!