Vabaõhumuuseumisse saab õhtuti tasuta

26. sept. 2015 - Kommenteeri artiklit

Kuni 28. septembrini saab Eesti vabaõhumuuseumi vananaistesuve kampaania käigus iga päev kella 17–20 külastada tasuta. 29. septembril, mihklipäeval, pääseb muuseumi terve päeva jooksul tasuta.

„Eelmisel aastal külastas tasuta õhtute raames vabaõhumuuseumi ligi 2000 inimest, mis on 10 korda rohkem kui varasemalt samal ajal. Kuna tasuta õhtud niivõrd hästi vastu võeti, soovime selgi aastal pakkuda inimestele võimalust pärast tööd või kooli looduskaunis muuseumipargis jalutada ja vananaistesuve nautida,” põhjendas ettevõtmist SA Eesti Vabaõhumuuseum juhatuse liige Merike Lang.

Tasuta õhtutel on kella 18-ni avatud muuseumi talud ja Kuie kool, kella 20-ni värava läheduses asuv Köstriaseme talu ning kogu õhtu jooksul saab sisse astuda Lau külapoodi või käsitööpoodi, sõita hobuvankriga ning nautida Kolu kõrtsis sügisandidest inspireeritud roogasid. Külastajaid ootavad ka vahva suvemäng ja looduse õpperada.

29. septembril algab vabaõhumuuseumis mihklipäevaga talvehooaeg, mille puhul on terve päeva jooksul sissepääs muuseumisse tasuta. Tänavusel talvehooajal on muuseum lahti varasemast kauem: esmaspäeviti-teisipäeviti kella 18-ni, kolmapäevast nädala lõpuni kella 20-ni.

Lisainfot leiab veebilehelt www.evm.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!