20. sajandi suurim teadlane oleks praegu EHL-i liige

26. okt. 2015 Viljandimaa haridustöötajate liidu juhatus - Kommenteeri artiklit

Intellektuaalse töö tegijatel on tähtis ühineda, et kaitsta oma majanduslikku olukorda ja kindlustada oma mõju poliitikas – nii põhjendas Albert Einstein (õpetajate ametiühingu Princetoni ülikooli haru asutajaliige) seda, miks ta 1938. aastal ametiühingusse astus. Kas sina juba oled Eesti haridustöötajate liidu liige?

Õpetajate päeva galal oli meie liit haridusministeeriumi partner. Paraku kuulub EHL-i vaid väike osa haridustöötajatest. Niisiis esindab Reemo Voltri palgaläbirääkimistel minister Ligiga tegelikult ainult neljandikku õpetajatest. Kas arvame, et keegi teine teeb meie eest kõik ära?

Mida rohkem on EHL-il liikmeid, seda kaalukam on meie sõna läbirääkimislaua taga nii palgaküsimuses kui ka teistes hariduselu puudutavates küsimustes. Kui meid oleks rohkem, oleksime ka rikkamad ja saaksime liikmemaksu eest endale lubada eestkõnelejaid ja tellida arvamusliidrite sõnavõtte, et edendada Eesti hariduselu, väärtustada õpetaja elukutset.

Astu juba täna ametiühingusse – üheskoos suudame!

Ühtlasi teeb Viljandimaa haridustöötajate liidu juhatus ettepaneku süüdata 27. oktoobril küünlad õpetaja Ene Sarapi mälestuseks.

Viljandimaa haridustöötajate liidu juhatus


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!