Arhitektuurimuuseum ootab mängupäevadele

23. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 22. oktoobril avati Tallinnas Rotermanni soolalaos Eesti arhitektuurimuuseumis  interaktiivne näitus „no pain no game”, millega kaasnevad reedel ja laupäeval, 23. ja 24. oktoobril mängupäevad noortele ja peredele.

„Arvutimäng, mis karistab vigade eest tõelise valuga. Väikseim sotsiaalvõrgustik maailmas. Kerad, mis liiguvad nagu imeväel laulmise abil. Mänguautomaat, millel mängitakse silmade kõrgusel terasest kuulidega. Saksa kunstnike Volker Morawe ja Tilman Reiffi multisensoorsed artefaktid moodustavad alternatiivi massiliselt edasiarenenud kasutajate isoleerimisele elektrooniliste lõppseadmete poolt /…/ Ainult külastajad, kellel on piisavalt julgust, sulanduvad hetkeks installatsioonidega ühte,” nii tutvustatakse vastavatud interaktiivset mängunäitust, mille autorid on kaks Kölni kunstnikku.

Reedel, 23. oktoobril algavad kell 11 ja 14 kaasahaaravad elamusprogrammid, mis viivad osalejad seiklema mängulao sügavustesse, kus püütakse jälile jõuda mängu salajasele valemile ja vastupandamatule kaasahaaramisvõimele.

Laupäeval, 24. oktoobril kella 12–21 leiab aset nuputamist ja avastamist täis pere- ja noortepäev päev/MÄNG/öö.

Perepäev toimub Goethe Instituudi projekti „MÄNGUKIHK!” raames.

Rahvusvaheline näitus „no pain no game” jääb arhitektuurimuuseumis avatuks 22. novembrini.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!