Eesti Naisliit ootab aasta isa kandidaate

21. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti Naisliit kuulutas 18. korda välja aasta isa valimise ning ootab kandidaate ka õpetajatelt.

Aasta isaks võib kandideerida Eesti Vabariigi kodanik, kelle peres kasvab või on üles kasvatatud vähemalt kaks täisealist last; kes on oma töös pädev ja tunnustatud ning on perekonna väärtustamisel eeskujuks ka väljaspool oma perekonda; kes on ühiskondlikult aktiivne, oma peret armastav ja toetav mees, kellel on olnud oma töö kõrvalt aega ka pere ja riigi jaoks.

Aasta isa tiitlile kandideerimise toetuskirju saab saata 29. oktoobrini e-aadressil malle.pettai@hotmail.com või naisliit@gmail.com.

Aasta isa tiitel antakse üle Estonia kontserdisaalis 8. novembril.

Seni on aasta isa tiitli pälvinud Valeri Kutuzov, Aldo Kals, Ralf Allikvee, Aavo Ots, Urmas Kruuse, Heinz Valk, Hans Sissas, Lembit Peterson, Mehis Viru, Jaan Sild, Märt Riisenberg, Jaan Kallas, Arne Mikk, Aare Kabel, Ants Taul, Enno Lend ja Eduard Jaansen.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!