Keskraamatukogu laenutab mänguinimesi

6. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinna keskraamatukogus on teisipäeval, 6. oktoobril kella 17–19 sündmustesarja „Elav raamatukogu” teine  laenutusõhtu, millel huvilised saavad tasuta laenutada elavaid eksperte ehk nn rääkivaid raamatuid. Eriti oodatakse laenutajateks õpetajaid.

Sündmus toimub suurema projekti „Mängukihk” osana ning kannab pealkirja „Mängu keskkond”, võimaldades kohtuda inimestega, kes tutvustavad mängude tausta, olustikke ja miljööd.

Laenutatavateks on seekord Katrin Loodus (Tech Sisters-i üks loojatest), Evelin Rootsi (komöödiatrupi Ruutu 10 liige), Veronika Rogalevitš (haridustehnoloog), Heie Treier (kunstiajaloo dotsent), Getter-Agnes Aareleid (tegeleb rollimänguga LARP) ja Liina Velner (logopeed).

Igaüht neist on võimalik laenutada 20 minutiks.

Esimene laenutusõhtu peeti septembris. Järgmine tuleb novembris. Igal õhtul on laenutatavateks eri inimesed.

Üritustesari on seotud Goethe Instituudi rahvusvahelise projektiga „Mängukihk” („Spieltrieb”), mille eesmärrk on rääkida mängustamise (Gamification) trendist, reaalsuse ja mängu, töö ja meelelahutuse vahelise piiri kadumisest.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!