KIK kuulutas välja energiasäästu teemalise koolikonkursi

19. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Keskkonnainvesteeringute keskus kutsub õpilasi üle Eesti osalema energiasäästu teemalisel koolikonkursil valmistades oma koolis taaskasutatavatest materjalidest valgusti või korraldades keskkonnaalaseid sündmusi.

Viiendat korda toimuva konkursi eesmärk on panna koolinoori mõtlema energiasäästule ning pakkuma selles vallas lahendusi.

Eelmisel aastal võitsid konkursi Konguta noored, kes asutasid oma koolis Keskkonna Nõukogu. Samuti olid parimate seas Salme kooli noored, kes korraldasid energiasäästuteemalise viktoriini, kostüümides kirbuturu ning perepäeva, kus meisterdati ajalehtedest riideid. Mõlemad koolid jäädvustasid tegevused ka videole.

KIK-i koolikonkursil osalemiseks tuleb registreerida neljaliikmeline aktiivgrupp ja juhendaja KIK-i kodulehel. Samast leiab ka kogu konkurssi puudutava info koos tutvustava videoga.

Kuus parimat aktiivgruppi kutsutakse 27. novembril Eesti loodusmuuseumisse konkursi lõpuüritusele, kus osalejad esitlevad nädala jooksul tehtut. Seal selgitatakse välja kaks võitjat, kes lähevad 2016. aasta suvel väljasõidule Kohtla kaevandusparki.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!