Kloostri aidas kõneldakse naiskirjandusest

8. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Eesti PEN-klubi eestvedamisel kõneldakse neljapäeval, 8. oktoobril kell 18 Tallinnas Kloostri aidas KirjandusAidas teemal „Kõige taga on naine” ehk Mida ja miks kirjutab naine ja kes on naine kirjanduses? Kirjandusõhtu on kõigile tasuta.

Kõnelevad Kadri Jaanits, kes on eesti keelde ümber pannud sellised lood nagu Katja Kettu “Ämmaemand” ja Rosa Liksomi “Kupee nr 6” ning kel on parasjagu käsil Katja Kettu viimase romaani eestindamine. Samuti ungari keelest tõlkija Reet Klettenberg, kes tõlgib ja toimetab novellikogumikku „Maailma nukraim orkester”.

Katkendeid raamatutest loevad Vanalinna hariduskolleegiumi teatriklassi õpilased. Muusikalisi vahepalu pöörasest maailmast esitab vokaalinstrumentaalansambel Targad neitsid.

Õhtut juhivad Kätlin Kaldmaa ja Kai Aareleid.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!