Noore kunsti oksjonil läheb enampakkumisele 80 kunstiteost

7. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 8. oktoobril kell 18 algab Tartu loomemajanduskeskuse saalis Tartu noore kunsti oksjon, kus läheb enampakkumisele kokku 80 kunstiteost 62 kunstnikult.

Oksjonil näidatakse filmikompanii Pimik lavastatud lõbusaid videoklippe, milles oksjonitöid tutvustavad kunstiteadlased Indrek Grigor, Kadri Piirimäe ja Brita Arnover. Valmib ka oksjoni trükikataloog. Oksjonit juhib Tartu loomemajanduskeskuse juht Reigo Kuivjõgi.

13. korda toimuv oksjon toimub üheaegselt nii oksjonisaalis kui ka veebis.

Lisainfot leiab veebilehelt www.noorkunst.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!