Õpilas­akadeemia toetab enese­täiendamist

2. okt. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tallinna ülikooli õpilasakadeemia pakub gümnaasiumi- ja kutsekoolinoortele võimalust juba varakult osaleda ülikoolielus eesmärgiga toetada ja soodustada õpilaste hilisemaid erialavalikuid.

Sügisel algava Õpilasakadeemia raames saavad õppurid osaleda eesti- ja ingliskeelsetel loengutel ning mõelda kaasa rakendus­psühholoogia, loovuse, antropoloogia, filminduse jm põnevatel teemadel. Kõik kursused toimuvad laupäeviti ühe semestri vältel. Edukas lõpetaja saab TLÜ täiendõppe tunnistuse, mille alusel saab kogutud ainepunkte ülikooliõpingutesse hiljem üle kanda.

Ootame huviga osalejaid peagi algavatele sügiskursustele. Registreerimine on alanud ning kestab 8. oktoobrini. Infotund uutele ja vanadele osalejatele toimub 10. oktoobril kl 11 Tallinna ülikoolis.

Lisainfo kursuste kirjelduse ja ajakavadega leiab veebilehelt
tlu.ee/akadeemia või sotsiaalmeediast facebook.com/akadeemia.

Tule ja õpi ülikoolis juba täna!

Anneli Heinsalu

Õpilasakadeemia projektijuht

 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!