Esseed ootavad hindamist

6. nov. 2015 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Oktoobri lõpuga sai ümber õpetajate esseekonkursile esitatavate tööde tähtaeg. Toimetusele laekus hulk sisukaid ja huvitavaid töid, mille hulgast peab Õpetajate Lehe toimetus valima välja kolm lemmikut.

Toimetuse lemmikud selguvad järgmisel nädalal, kui lehes ilmub nii kokkuvõte kui esimene essee.

Õpetajate Lehe 85. ilmumisaasta ja õpetajakuuga seoses kuulutas Õpetajate Leht välja õpetajate ja õpetajaks pürgijate esseekonkursi, mille eesmärk on väärtustada õpetajaametit ja tõsta esile õpetajate arvamusi ühiskonnas.

Laekunud töid hindab Õpetajate Lehe toimetus, parematele autasuks SA Kultuurilehe väljaannete aastatellimus. Sisukamad kirjatükid avaldatakse lehes ja honoreeritakse.

Toimetus tänab kõiki, kes võtsid vaevaks konkursil osaleda.

Õpetajate Leht


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!