Tallinna Männi lasteaia juubelikohtumine rahvaluuleteadlase Ingrid Rüütliga

4. nov. 2015 Svetlana Põldes Tallinna Männi lasteaed - Kommenteeri artiklit

Männi lasteaia Lotte rühma seitsmel laululapsel avanes 3. novembril tore võimalus külastada  proua Rüütlit tema tähtsal sünnipäeval. 

Lapsed koostöös õpetajate Malle ja Pireti ning muusikaõpetaja Kerliga valmistasid ette kontserdikava, mis koosnes nii laste- kui ka rahvalauludest ja tantsudest. Õpetaja Piret oli ette valmistanud ka südamlikud vahepalad, mida proua huviga kuulas. Lapsed ei unustanud  ka juubilari tantsuringi võtmast.

Proua Rüütel oli liigutatud ning mainis, et see on tema jaoks kõige parem sünnipäevakink – laste laul.

Täname kauaaegset õpetajat Geniirat, kes vastutusrikka külaskäigu organiseeris. Samuti soovime tänada perekond Rüütlit, kes meid soojalt ja sõbralikult vastu võtsid. Soovime perekond Rüütlile tervist ja jõudu edaspidiseks!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!