Tantsuklubi Koit ootab poisse tänavatantsule

6. nov. 2015 - Kommenteeri artiklit

Tantsuklubi Koit korraldab esmaspäeval, 9. novembril kell 16.30 Tallinnas Meritoni spordiklubis tasuta tantsutöötoa tänavatantsuhuvilistele poistele.

Töötuppa oodatakse 7–12-aastaseid poisse, kes on tüdinud nii palli- kui ka arvutimängudest ning tahaks proovida midagi uut.

Töötoa juhendajaks on tantsuõpetaja Maxim Telleng.

Korraldajate sõnul mõjub liikumine positiivselt nii kehale kui vaimule ning tekitab heaoluhormoone läbi positiivsete tunnete sünteesi kehas, peegeldudes paremas tervises, tugevamas füüsises, sotsiaalses aktiivsuses ning positiivses konkurentsis. Läbi ühise tegevuse leitakse uusi sõpru ning saab käia esinemas ja võistlustes.

Tantsutöötuppa saab registreeruda meiliaadressil raja.kristina@gmail.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!