Tulemas on võimlemispidu

11. nov. 2015 - Kommenteeri artiklit

Sel nädalavahetusel peetakse Tallinnas ja Tartus Eesti suurima võimlemisfestivali GymnaFest poolfinaale, mida publik pääseb vaatama tasuta.

Põhja-Eesti eelvoor algab laupäeval, 14. novembril kell 13 Keila tervisekeskuses, Lõuna-Eesti eelvoor pühapäeval, 15. novembril kell 13 Viljandi spordihoones. Eelvoorude parimad pääsevad esinema lõppkontserdile, mis toimub novembri lõpus Tartus.

19. korda toimuval festivalil on igas vanuses osalejaid, kes saavad oma võimeid proovile panna ja teistega võrrelda.

GymnaFest kavasid hindab žürii, kuhu kuuluvad tunnustatud võimlemis- ja tantsuspetsialistid. Esinemiskavade puhul hinnatakse nii kompositsiooni kui ka tehnilist sooritamist, võimlejate treenitust ja väljenduslikkust ning publikuga suhtlemise oskust.

GymnaFest 2015 toetavad kultuuriministeerium, kultuurkapital, hasartmängumaksu nõukogu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!