Aineliidud ja ühendused!

22. jaan. 2016 - Kommenteeri artiklit

23. ja 24.jaanuaril toimub Kiviõlis „Noored kooli” vilistlaste kogunemine, teemaks disainmõtlemine hariduses.

25. jaanuarini saab registreerida lastekaitse liidu ja informaatikaõpetajate seltsi korraldatavasse interaktiivsesse võistlusmängu „Nutikalt netis”. Lähem info http://www.targaltinternetis.ee/.

29. jaanuarini oodatakse 21–30-aastasi noori kandideerima GLEN Eesti maailmahariduse projekti. Tänavu saadetakse kolmeks kuuks laia maailma kümme vabatahtlikku, kes osalevad arengukoostöö projektides Indias, Nepalis, Aserbaidžaanis, Gruusias ja Aafrika riikides. Lisainfot leiab veebilehelt www.terveilm.ee/glen ja Facebooki leheküljelt www.facebook.com/glenestonia.

2.–9. veebruarini kestab turvalise interneti nädal.

4. ja 5. veebruaril on Pärnus haridusjuhtide aastakonverents.

5. veebruaril ja 5. oktoobril on õpetajakutse taotlemise tähtaeg.

9. veebruaril on teemapäev „Targalt internetis”. Toimub ka konverents Tallinnas (koos ülekandega internetis). Täpsem info birgy.lorenz@gmail.com.

14. veebruaril asutatakse Tammsaare muuseumis (Koidula 12A) Tammsaare ja Vilde sõprade selts ja antakse välja klassiku sõbra auhind. Liikmeks astumise sooviavaldus saata aadressil ahtev@mail.ee.

19. veebruaril on õpetajate liidu ümarlaud „Õigus õpetada, õigus õppida”.

29. veebruarist 4. märtsini toimub Narva Vanalinna riigikooli eesti keele nädal, mille korraldab kooli eesti keele ja kirjanduse aineühendus. Nädala jooksul viiakse läbi linna keelekümblusklasside olümpiaad (5. klassid), korraldatakse luulevõistlus ja viktoriini teemal „Minu kool”. Lähem info maria.tsirkova39@gmail.com.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!