Alustab EKA Õpilasakadeemia

20. jaan. 2016 Olivia Verev Eesti kunstiakadeemia turundusspetsialist - Kommenteeri artiklit

15. jaanuarist alustas EKA Õpilaskadeemia, mis annab noortele võimaluse tutvuda erinevate EKA erialadega. EKA Õpilasakadeemia programm sisustatakse stuudiote, ettevõtete ja muuseumite külastuste, loengute, filmide või praktiliste töötubadega, läbiviijateks EKA õppejõud, tudengid ja vilistlased. Kõik tegevused on osalejatele tasuta.

Jaanuaris on EKA Õpilasakadeemia raames toimumas järgmised üritused:

Disainiteaduskond:

23. jaanuar kl 12.00-13.30 Ehte- ja sepakunsti osakonna näituse “Õhurõhk”külastamine Disaini- ja Arhitektuurigaleriis. Giidiks ehte- ja sepakunsti osakonna dotsent Nils Hint.

Näitusel käsitletakse hetkel aktuaalseid lennundusega seotud küsimusi. Eksponeeritud objektid ja installatsioonid on valminud koostöös sepakunsti ja tootedisaini tudengite vahel. Projekti üheks eesmärgiks on tuua kokku erineva taustaga loojad ning soodustada osakondade vahelist koostööd.

Kogunemine kl 12.00 Disaini- ja Arhitektuurigaleriis Pärnu mnt 6

Arhitektuuriteaduskond:

30. jaanuar – kl 11.00-14.00 Giidiga “Ekspeditsioon Wunderlich: 11 sisearhitekti” näitusekülastus Eesti arhitektuurimuuseumis, vestlusring ühe näitusel osaleva sisearhitektiga ja praktiline sisearhitektuuri töötuba. Läbiviijaks Arhitektuurikooli juhataja ja õpetaja Kaire Nõmm.

Külastajaid ootab muuseumi keldrisaalis ebaharilik keskkond, mille märksõnadeks on pimedus, valgus, soojus, külmus, heli ja vaikus – ruumi loomise baasmaardla.

http://www.arhitektuurimuuseum.ee/naitus/wunderlich-2/

Kogunemine kl 11.00 Eesti arhitektuurimuuseumi (Rotermanni soolaladu) fuajees, Ahtri 2

Vaata ülejäänud programmi siit:

http://www.artun.ee/sisseastumine/eka-opilasakadeemia/


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!