Head uut aastat!

3. jaan. 2016 - 1 Kommentaar

Õpetajate Leht soovib kõigile oma lugejatele, sõpradele ja kaasautoritele head uut ja koostöörikast aastat!

2016. aasta esimene Õpetajate Leht ilmub 15. jaanuaril.

Kohtumiseni!


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Head uut aastat!”

  1. Linda Tamm ütleb:

    Tuhanded noored ei toota ega opi

    MIS TEHA

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!