Kutseõppurid selgitavad välja aasta tegijad

25. jaan. 2016 - Kommenteeri artiklit

Neljapäeval, 28. jaanuaril toimub Tartu kutsehariduskeskuses ülekooliline kutsevõistlus „Aasta tegija“, kus selgitatakse välja paremad noored meistrid 35 võistlusalal. Sel aastal on tegu väikse juubeliga, sest kooli kutsevõistlust peetakse juba kümnendat korda.

„Kutsevõistlus on hea võimalus oma oskusi näidata ja teistega võrrelda, kuid peale tiitli on kaalul ka võimalus minna võistlema riiklikele ja rahvusvahelistele võistlustele,“ sõnas võistluste peakorraldaja Lilia Leiman ja lisas, et õpilased võtavad väljakutset tõsiselt ning on oma tulemuse nimel tublisti harjutanud.

Võistlused toimuvad nii Kopli kui ka Põllu tänava õppekorpustes ja kokku võisteldakse 35 võistlusalal. Kopli tänava õppekorpuses panevad ehitus- ja puiduerialade õppurid oma oskused proovile näiteks aiaposti ladumises, seinamaalingu tegemises ja puidust karbi meisterdamises.

Juuksurid teevad seekord fantaasiasoenguid teemal „Nutikad, lõbusad ja kiired ahviaasta soengud“, ning soengute demonstratsioon ja publiku lemmiku valimine algab kell 12.30 Kopli õppekorpuse saalis. Pagarid valmistavad juubelikringli ning kondiitrid teevad juubelitordi. Maitsvaid võistlustöid on võimalik kaasa osta alates kella 15-st.

Põllu tänava õppekorpuses on toimuvad mitmed kaubanduse ja autoerialade võistlused, keskkonnatehnika lukksepad paigaldavad muuhulgas radiaatoreid ja veetorustikku ning elektrikud, treialid ja lukksepad teevad praktilise töö.

„Aasta tegija“ võistlused on pealtvaatajatele avatud. Kaasa elama ootame kõiki pöidlahoidjaid, sõpru ja vanemaid. Võimalik on tulla ja osaleda ringkäikudel, mis toimuvad Kopli õppekorpuses algusega kell 10.30 ja 11.30 ning Põllu õppekorpuses kell 11. Info ja registreerimine http://www.khk.ee/at2016/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!